До чого сниться бог (Сонник), Приснився бог уві сні

Що означає, коли сниться Бог?

Уві сні ми можемо бачити те, чого ніколи не зможемо побачити в реальності, скільки б не старалися і які б зусилля не докладали. Наприклад, нам може приснитися істоти або сутності, про реальність яких ми можемо тільки здогадуватися, але зустріти їх наяву неможливо. І тому питанням, до чого сниться Бог, люди цікавилися у всі часи.

Якщо б чоловік заявив, що він бачив Бога наяву, його вважали б божевільним, а от якщо Бог людині приснився, це вважалося ознакою особливого благословення або застереження. Сон цей рідкісний, хоча і дуже важливий, значить, варто поставитися до нього з великою увагою. Сонник Симона Кананіта свідчить, що якщо ви пам’ятаєте тільки те, що бачили уві сні Бога, — такий сон передвіщає сновидінню благополуччя.

Але до чого сниться Бог, якщо ви зберегли в пам’яті і інші деталі своїх нічних мрій? Все залежить від подробиць. Постарайтеся пригадати, може бути:

  • Ви бачили Бога в небесах?
  • Він благословляв вас?
  • Картав за щось?
  • Ви молилися йому?
  • Або він сам підносив молитви?
  • Вам з’явився образ Богородиці?

У залежності від сюжету сон може мати дещо різні нюанси тлумачення. За допомогою сонників ви зможете розібратися, до чого подібне бачення стало саме вам.

Розмови на небі

Як пише Новітній сонник, Бог, якого сновидець бачив на небесному зводі, віщує йому міцне здоров’я, а якщо сплячий, хворий, то невдовзі після такого бачення він швидко піде на поправку.

Якщо сновидець і так відрізняється завидним здоров’ям і при цьому йому приснився Бог на небі — значить, справи людини будуть процвітати, а починання будуть успішними. Якщо ви бачили подібний сон, можете вважати, що вищі сили благословляють вас на задумані вами звершення.

Інші тлумачі дотримуються думки, що побачене в хмарному ореолі символізує божество, що, незважаючи на всю богоугодность задуманої вами підприємства, вам може знадобитися допомога та підтримка друзів і близьких. Ще одна версія: сновидця з’явиться впливовий покровитель, завдяки чому справи підуть в гору, а їх завершення принесе не лише моральне, але і фінансове задоволення.

Заступництво «потрібної людини» обіцяє і сон, в якому Бог був не просто нейтральний, але благословляв сплячого на якусь справу. Як пише Китайська сонник, Бог, який розмовляє зі сновидцем прихильно і зверхньо, віщує несподіване поліпшення матеріального положення сплячого. Сонник Цвєткова радить якомога уважніше поставитися до слів Бога — вони можуть виявитися пророчими.

Психологічний сонник вважає, що якщо ви побачили уві сні Бога, — значить, вам стало уособлення вашої власної совісті, вашого вищого «я». Якщо сон був мирним і милостивим, сплячий знаходиться в гармонії з собою і світом, і його справи будуть гармонійними і успішними. Приснився добрий Бог — чекайте «білої» життєвої смуги.

Деякі тлумачі вважають, що бачення, в якому Бог розмовляє зі сплячим, є не тільки символом вдалого розвитку подій у найближчому майбутньому, але і нагадуванням. Зокрема, не варто концентрувати всі помисли тільки на матеріальній стороні життя, необхідно пам’ятати і про духовну складову.

Приснився Бог, який докоряє вас , швидше за все, ви самі корите себе за якийсь негарний вчинок. Не варто «пиляти» себе — потрібно зробити висновки з ситуації, вибачитися, перед ким вважаєте за потрібне, і пробачити самого себе. Якщо ж Бог шкодує про якомусь вашому вчинку — не поспішайте втілювати свої плани в життя, вони можуть виявитися передчасними, потрібно трохи почекати, і тоді обставини будуть більш сприятливими.

Молитви і богослужіння

До чого сниться Бог, якому ви молитеся в своїх нічних видіннях? Тлумачі вважають, що це сприятливий сон, що передвіщає, що обставини і люди будуть на вашому боці, а значить, можна братися за реалізацію найбільш зухвалих і «нездійсненних» планів. Більш того, сновидець сам може стати символом успіху для всього свого оточення.

Східний жіночий сонник уточнює, що навіть якщо зараз обставини складаються не найкращим для вас чином, сон про молитву до Бога — сприятливий. Він дає підставу вважати, що ситуація пішла на поправку і всі ваші нинішні переживання і побоювання виявляться марними і безпідставними. Не варто турбуватися, потрібно просто робити свою справу — і вам за нього воздасться суспільним визнанням і матеріальною винагородою.

У Соннику нової ери говориться, що якщо вам приснився Бог, що з’явився під час церковного богослужіння, це означає, що вищі сили підтримують сплячого в його прагненні зайняти своє власне місце в цьому світі. Тлумач радить зрозуміти і прийняти себе, постаратися мислити вільно, розумно і творчо, вийти з-під гніту загальноприйнятих стереотипів. Це може стати запорукою якщо не блискучого матеріального успіху, то вже точно — набагато більш щасливого світовідчуття.

Ісламський сонник говорить про те, що якщо приснився Бог, якому сплячий молиться, це може означати швидке кар’єрне просування або ж успіх у громадських справах і, як наслідок, популярність і пошану в суспільстві.

Міфологічний сонник упевнений, що подібний сюжет — провісник виконання самих заповітних бажань сновидця. Якщо під час богослужіння в нічних мареннях ви запалюєте свічку чи робите пожертва — значить, наяву незабаром ваша сім’я не буде ні в чому не потребуватимуть.

Однак, пояснюючи, до чого сниться Бог, який молиться разом з сновидцем, всі тлумачі розшифровують цей сюжет як попередження. Вам варто переглянути намічені плани, тому що вони можуть пошкодити вам і близьким вам людям, — і тому творець молиться, щоб ці плани не здійснилися. Якщо ви прислухаєтеся до цього попередження, сумних наслідків вдасться уникнути.

З’явилася уві сні Богородиця обіцяє спящему неймовірну життєву удачу. Не варто нехтувати таким сном, потрібно діяти і втілювати свої плани у життя! Автор: Ольга Іноземцева

©

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code