Очищення молитвами порятунок душі і енергетичного тіла

Це найсильніша концентрація позитивної енергії, сила, укладена в символах. Причому, не так уже й важливо, до якого саме богу звернена молитва. У будь-якому випадку, вона активує потік світлої енергії, який гармонізується з енергетичним полем людини. Під час читання молитов негатив з астрального тіла йде, а дірки, які з’явилися через втручань, затягуються.

Очищення молитвами: як вибрати відповідну

Для того щоб молитви допомогли встановити енергетичний баланс і зняти негатив, необхідно правильно їх підбирати. Звичайно ж, всі вони несуть позитивну енергетику. Кожну проблему потрібно вирішувати, знаючи, від чого «лікувати» ауру. Насправді, тут все так само, як і з захворюваннями фізичного тіла. Всі медичні препарати лікують, але якщо у нас піднімається температура, ми ж не п’ємо таблетки від шлунка. Точно така ж система працює і з очищеннями молитвою. В одних ситуаціях підійдуть молитви до святої Анни, в інших – до Миколаю Чудотворцю. Для кого-то кращим помічником стануть молитви Богородиці. Загалом, кожен випадок індивідуальний.

Очищення молитвами – важлива релігія

Очищення молитвами різних релігій дієва для християн, мусульман, католиків.. Справа в тому, що від молитов виходить енергія, подібна енергетиці тибетських мантр. Але, для того, щоб збільшити її силу і міць, потрібно не просто вибрати правильну молитву, але ще і читати її в певних темпі і з певним тембром. Тому практика очищення молитвами рекомендована тільки під чуйним контролем досвідченого Майстра. Звичайно, читаючи молитви людина точно собі не зашкодить, але, ефект буде недостатнім для того, щоб провести повне очищення енергетичного поля і правильно налаштувати потоки енергії.

Очищення молитвами: що потрібно робити?

Очищення молитвами спрацює в тому випадку, якщо людина правильно підготуватися до процесу. Ви повинні бути відкриті для енергії. Тому потрібно відпустити всі зайві думки і налаштуватися на роботу. Тільки повністю довіряючи своєму Майстрові і усвідомлюючи, що від Вас самих багато в чому залежить успіх ритуалу, можна домогтися позитивного результату. Тому перед початком сеансу по очищення, і Майстер і клієнт, часто, медитують.

Медитація допомагає збалансувати потоки і відкрити всі чакри. Коли душа знаходиться в спокійному стані, а не кидається через переживання і різних думок, які постійно приходить в голову, Майстру набагато легше збалансувати потоки енергії і направити їх на ті точки в біополе, які постраждали від негативних втручань. Сила молитви дійсно велика, тому людина починає відчувати ефект майже відразу ж.

Причому, таке очищення позбавляє не тільки від зовнішнього впливу. Вона допомагає і в тих випадках, коли людина завдає шкоди сам собі. Злість, гнів, кепські вчинки – все це також залишає свій відбиток у енергетичному полі, змушуючи людей страждати, бути самотніми і невдалими. Нерідко буває так, що люди підсвідомо програмують себе на горі, заповнюючи ауру негативною енергією. Молитви рятують від усього цього негативу і зміцнюють дух.

Тому якщо Ви відчуваєте, що проблеми не йде, здоров’я погіршується, а стосунки не складаються – спробуйте очищення молитвами. Наші Майстри зможуть підібрати для Вас відповідні молитви для повного енергетичного зцілення.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code