Очищення дзеркала серця. Мантра-медитація

Більш того, в області серця перебуває душа. Люди, які пережили пересадку серця, часто відчувають зміни в своїй особистості. У деяких людей ці зміни помітні чітко, оскільки свідомість знаходиться в області серця, звідки тонка енергія постійно розноситься з кров’ю по всьому тілу. Переливання крові також може призводити до змін свідомості. Навіть одяг у тонкій формі переносить енергію свого власника.

Таким чином люди постійно обмінюються енергією; ми піддаємося впливу різних енергій, навіть просто увійшовши в чийсь будинок або квартиру. Наприклад в "Шрімад Бхагават" пояснюється, що той, хто їсть в будинку гріховного людини, приймає на себе частину гріхів, якими насичена атмосфера цього місця.

Отже, щоб зробити пролом в цій опоганеної атмосфері і розсіяти темряву, нам необхідно повторювати святе ім’я. Повторення святих імен Бога – могутня зброя, яке осікається матеріальну скверну і викликає присутність Всемогутнього Господа.

Повторюйте ті імена які ви знайдете в Писаннях. Наприклад Веди рекомендують повторювати мантри. Одна з таких могутніх мантр повністю складається зі святих імен Бога: Харе Крішна, Харе Крішна, Крішна Крішна, Харе Харе, Харе Рама, Харе Рама, Рама Рама, Харе Харе. Ефективність методу повторення кожен може відчути на практиці.

Нагадайте вашим друзям, що все Священні Книги однозначно заявляють, що мир і добробут є результат того, що людство визнає Божественне перевагу. І вимовляючи, все разом, імена Бога, люди тим самим вносять найвагоміший внесок у справу зміцнення миру в усьому світі.

Наступні уривки зі Священних Книг підкреслюють це:

• Всякий, хто покличе Господнє Ім’я, той спасеться.- Послання до Римлян, 10:13

• Від сходу сонця до заходу нехай буде прославлене ім’я Господнє.- Псалми 112: 3

• Кличте до Аллаху, або кличте до Рахману: Яким би ім’ям ви Його не назвали (це добре): У Нього найкрасивіші імена.- Коран 17.110

• Найкрасивіші імена – у Аллаха; так називайте Його ними.- Коран 7.180

• Найвидатніші імена несуть високі почуття. Почуття викликають особливий результат.- Абдул-Баха

• Назвіть Його святе Ім’я, взовіте до Його милосердя, і кличте до Нього в ваших будинках вранці, вдень і ввечері.- Книга Мормона, з. 282, вірш 17

• Промовляючи Імена Бога, можна очистити розум і стати непідвладним тривогам матеріального світу.- Ваше право знати, з. 102, з Еканкара

• З жертвоприношень, Я є спів Святих Імен.- Бхагавад-Гіта 10.16

Ці цитати демонструють, що багато Священні Книги світу підкреслюють важливість проголошення Імен Господа, щоб отримати більшу єдність, кращий світ і Божественне Благословення. За часів криз, надзвичайних обставин або стихійних лих, в якості частини процесу оздоровлення обстановки лідери можуть звернутися до релігійних об’єднань або простим людям, щоб вони звернулися до Бога за допомогою відповідно до їх традиціями.

Ці релігійні групи можуть не тільки помолитися Господу одні, в тиші, а й зробити це разом. Звукові коливання мають потужний ефект на фізичний світ, впливають на атмосферу і впливають на колективну свідомість оточуючих.

Скористайтеся цим практичним методом і зробіть свій внесок розвиток Духовності на нашій планеті!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code