Читаючи лист Нострадамуса канонікам Церкви

Читач, вперше взяв у руки Біблію, має всі підстави заявити про грубі помилки в текстах, які описують одні й ті ж біблійні події.

Порівняємо, наприклад, ось цей текст Старого Завіту:

"І повстав сатана на Ізраїля, і намовив Давида перелічити Ізраїля" (1-я Пар. 21: 1-2),

з описом того ж події в іншому місці:
"Знову запалився Господній гнів на Ізраїля, і намовив сатана Давида, говорячи: Іди, перелічи Ізраїля та Юду" (2-я Цар. 24: 1-2).

Що, тексти в "Торі" книжники ніколи не звіряли?
Фарисеї (як і садукеї з ессеями) не тільки звіряли, але, більш того, – їх знали напам’ять. Та й Мойсей, автор П’ятикнижжя, не міг помилитися – його "господній" йому б не дозволив.

Дане протиріччя виникло в результаті непередбаченої, але бажаної для деяких осіб ситуації, коли на вівтар її необхідно було терміново покласти переклад Тори на грецьку мову.

Часу, для ретельної звірки переведених текстів від декількох її перекладачів, у сінкретістов не було.

І, з тих пір, міф про тотожною природі людей і богів, ініційований сатаною і втілений "Мойсеєм" в Старому Завіті, став нести своє негативний вплив вже і на свідомість християн, звеличуючи порожню Гординю і потураючи нестримному людському Спокусі:

"І створив Бог людину за образом Своїм, за образом Божим створив, як чоловіком і жінкою сотворив їх" (Бут. 1:27).

За образу якого бога "створив"? Бога іудейського астролога Мойсея або Отця Небесного, сином якого є І. Христос?

Але Ісус-то прямо говорив:
"Передав Мені все Мій Отець, і ніхто не знає Сина, крім Отця, і Отця не знає ніхто, окрім Сина, та кому Син захоче відкрити" (Мф. 11:27)

або тут:
"Бога не бачив ніхто ніколи; Єдинородний Син, що в лоні Отця, Той Сам виявив" (Іоан. 1:18).

З останнього випливає, що твердження про "богообразность" людини щонайменше не має сенсу.

Та й як людина може побачити таку Субстанцію, яка творить у всьому Всесвіті? Хіба що у фільмі жахів.

Але у іудеїв все можливе, – деякі з них його бачили:

"Ти, Господь, даєш їм (ізраїльтянам) бачити Себе лицем до лиця" (Числа 14:14).

Мойсей, який написав п’ять основних книг Старого Завіту (Тору), бачив ховається Господа в "куща палаючому"!

"І не появився вже в Ізраїлі пророк, як Мойсей, що знав його лицем до лиця" (Втор. 34:10).

І Авраам бачив Бога (Буття 17: 1-3), Яків бачив Бога (Буття 32:30), Іов бачив Бога (Іов 42: 5).

У це можна повірити? Втім, дивуватися і в цьому випадку не слід. Все правильно.

Мойсей написав в Торі про своє Господі – князя світу цього. Як явище І. Христа бачили багато, так і його "занепалого брата" споглядали деякі вибрані.

На початку створення нашого Світу відбувся поділ ментального спадку (нетлінного) Творця на два "царства": Земне і небесне.

Припустимо, Каїна Бог подарував царство Земне, а кому дісталося царство Небесне?

Авель і Каїн – діти Адама з казки Мойсея. Каїн убив свого брата Авеля і залишився на землі з якоюсь "охоронною грамотою" від Отця Небесного, а що ж Авель? Згинув в землі? Як же так?! Адже Бог перш "зглянувся" (Прийняв) подарунок Авеля.

У нас немає підстав привласнювати І.Христу і Люциферу первородні єврейські імена з старозавітного міфу, до того ж Заратустра може образитися. Як відомо, в Зороастризмі і її більш давньої предтечу – маздеізм, існував дуалізм космічних сил добра і зла. Трійцею світлих Богів в цій релігії були: Ахура-Мазда (головний бог), Мітра і Варуна, а на противагу їм – злий Ариман.

Як і в інших міфах: Светобог і Чорнобог (слов’яни), Осіріс і Сет (єгиптяни), Вішну і Шива (індуси).

А якщо врахувати те, що першим звабником людини в Раю був "змій", то відразу стане зрозумілий початковий дуалізм кураторів людських душ. Живуть вони в протилежних іпостасях: один у темряві, інший в неприступному світлі:

1- "Тоді сказав Соломон (він і його істина!): Господь сказав, що Він пробуватиме в мряці" (3 Цар. 8:12).

2- "Єдиний, що має безсмертя, і живе в неприступному світлі, Якого ніхто з людей не бачив і бачити не може. Честь Йому й вічна! амінь" (1 Тим. 6:16).

З ким зустрівся після хрещення І.Христос в пустелі? З князем світу цього – сатаною. При зустрічі той умовляв Ісуса залишитися з ним, намагаючись перешкодити Христу в досягненні Його цілі перебування на Землі.

Але, по-суті, завдання у Люцифера і Христа, з одного боку, єдина: підготувати людину до виконання в майбутньому космічних місій (мається на увазі не в біоскафандре), а з іншого, – явно протилежна. Сатана повинен спокусити і, тим самим, "відсіяти" якомога більше число людських душ, а Христос – відібрати несоблазнённие душі з "князівства" сатани в своє "царство", царство космічних підкорювачів. При відборі душ людських в ряди воїнів Світла І.Христос керується встановленими правилами свого Отця Небесного.

Однак серед інших в "князівстві світу цього" існують такі чоловічки, які за способом мислення і подобою вчинків своїх відповідають сатані, і є його слугами. Основним їх завданням в християнський період між народами – була і є – завдання спотворення Істини сущого світу. І слуги сатани досить досягли успіху в цій справі, відбираючи у людей надію на можливість приходу їх в Царство Небесне.

Після відходу І. Христа з поверхні Землі, вони, "перефарбувавшись" в християн, поставили перед собою мету: спотворити Нове Вчення – справжні записи проповідей І. Христа і Апостолів приховати від очей християн, а відредаговані в спотвореному світлі виставити на канонізацію, з’єднавши їх з текстами Тори в одній книзі для того, щоб відсікти будь-які сумніви в достовірності нових (вже інших) текстів Євангелія.

Ось на одному лише прикладі, кожен з вас може побачити "руки редакторів" нового Завіту.

При прощанні зі своїми учнями перед розп’яттям, Ісус говорить: "Істинно кажу вам: Я вже не питиму Я від оцього плоду виноградного до того дня, коли буду пити нове (!) В Царстві Божім" (Марк 14-25).

Христос тут явно дає зрозуміти про який "вини" йде мова – новому (новому договоре- Євангелії), натякаючи учням на вислови, які Він говорив їм раніше:

1. "Ніхто до старої одежі латки з сукна сирового, збіжиться воно старого, і дірка стане ще гірша.

2. "І ніхто не вливає вина молодого в старі бурдюки, інакше молоде вино прорве бурдюки, і вино розіллється, і бурдюки пропадуть; але вино молоде треба вливати до нових бурдюків" (Марк.2: 21-23).

Так, у Апостола Марка ("Апостол від сімдесяти") Все зрозуміло і текст логічний. Руки редактора в словах І.Христа тут немає. Візьмемо за основу даний текст і подивимося на два подоби від інших апостолів: Матвія і Луки.

1. "І ніхто до старої одежі латки з сукна сирового, бо збіжиться воно старого, і дірка стане ще гірша.

2. "І не вливають вина молодого в старі бурдюки, а то бурдюки розірвуться, і вино розіллється, і бурдюки пропадуть; а вливають вино молоде до нових бурдюків, і одне й друге збережено" (Матв.9: 16-18).

У явно приписаної кінцівці, редактор висловлює своє бажання, щоб віруючі залишилися при думці: Ісус хоче зберегти і старий Договір з Богом, і новий.

1. "І сказав Він до приказку їм: Ніхто латки до старої одежі нової в одежу а інакше і нову роздере, і до старої не підійде латка від нової.

2. І ніхто не вливає молодого вина в старі бурдюки, а інакше молоде вино прорве бурдюки, і розіллється, і бурдюки пропадуть; але молоде вино має вливати до нових бурдюків; тоді збережеться і те й інше.

2а. І ніхто, старе вино, не захоче негайно молодого, бо каже: "старе ліпше" (Цибуля.5: 36-39).

А ось в цьому випадку коментарі навіть зайві, т.до. редактор явно забувся, висловлюючи свою любов до Старого Заповіту, і приписав від себе цілий рядок, 39-ю.

Ви помітили що перше вислів не зворушено? Самі спробуєте відредагувати в іншому (подібно другого) значенні. А-а, не так-то просто це зробити, але сенс обох висловів зводиться до одного поняття. Не міг редактор, з якихось причин, спотворити запропонований вам перший текст в Євангелії від Марка, так він в помсту поміщає в дев’ятому розділі тексту Марка своє явно сатанинське закляття, причому тричі:

"Де черв’як їхній не вмирає і вогонь не вгасає" (Марк. 9: 44,46,48),

оспівуючи торжество Ада (над ким?). По всій видимості, це черв’як для гоїв не помре, як і вогонь "їх поїдає" не згасне.

Хто може пояснити таке святотатство в священній книзі?!

Вседозволеність сатанинського десанту редакторів Євангелія особливо яскраво проглядається в "Послання до Євреїв" від Апостола Павла. Початок тексту послання, поволі, зриває маску з іудеїв – редакторів: "Бог Багато разів і багатьма здавна батькам в пророків. " (Євр.1: 1).

Чий це Бог? Здогадуєтеся, з вищесказаного?
Цим посланням, явно написаним слугою сатани (редактором), а не Апостолом, частково перекреслюється Новий Завіт І. Христа. Той редактор доклав чимало зусиль для запевнення читача в тому, що Євангеліє є продовженням Старого Завіту.

У третьому столітті "батько Церкви" Оріген написав про передбачуване автора цього послання: "Мужі давнину визначили його як Павла, але хто написав Послання, тільки Бог знає".

Як же так могло статися? Невже ніхто не розумів цього і не протестував? Розуміли і протестували, але сили були надто нерівні. Історія донесла до нас деякі імена видатних правдолюбців.

Маркион (II століття) – "Він відкидав весь Старий Завіт і Новий визнавав не весь, а лише Євангеліє від Луки і десять послань Павла, виключаючи з них ті місця, які мали протиріччя. Про інших книгах Нового Завіту він говорив, що автори їх були прихильники іудейства і що, крім того, ці писання спотворені".

Мані Хайа (III століття)- "Новозавітні писання зовсім не є творами перших учнів Ісуса або те, що вони і були написані ними, але пізніше піддалися переробці іудаізірованих письменників".

Маркиона темні сили оголосили єретиком, Мані Хайа і всіх наступних "єретиків" – стратили.

На хвилі неясного розуміння, через суперечності і подвійності тлумачення зароджується нової віри в порятунок людства від вчення І.Христа, все було віддано на відкуп одному (!) Людині – єпископу Евсевию Кесарийскому. Палестинський єврей, який отримав своє світобачення від навчання в Єрусалимі, доклав всі свої зусилля, щоб увійти в довіру до грецького імператора Константина. Написавши останньому дві Оди (!- не сотвори куміра- перша заповідь), він став одноосібним вершителем долі нового знання.

За допомогою "досвідчених" переписувачів – редакторів, Євсевій оформляє на хорошому пергаменті те, що повинно стати "Святим Письмом" (Старий + Нового Завітів) і відправляє імператору Костянтину п’ятдесят примірників цієї книги (Біблія).

Сподіваюся ви вже зрозуміли, для чого писав Євсевій Оди Костянтину.

І на першому "вселенському" Соборі (Нікейському) в 325 році, під головуванням імператора Костянтина Великого, ці твори були канонізовані.

Непогано згадати, в зв’язку з цим, процедуру прийняття законів СРСР під головуванням Сталіна, Найбільшого.

Однак розуміючи, що в майбутньому він може бути викритий, Євсевій пише і "супровідну записку" до свого задуму – "церковну історію", але двозначність і там видно:

"Деякі вирішили, що і підробляти Писання не варто: вони просто відкинули Закон і пророків і, оголосивши своє безбожне вчення благодатним, дійшли до "безодні смерті"" (Книга 5).

Закон і пророки у Євсевія, без сумніву, – старозавітні. Так, але чому Євсевій раптом пише про необхідність підробки Письма?!

А тому, що справжні тексти Апостолів були, нібито, дивним чином втрачені.

Як і ким?
Відповідь ви знайдете в "Посланні до сина" (див. "Відкрита книга М.Нострадамуса", Передмова).

"І не дивно, бо сам сатана прикидається Ангела світла, а тому не велика це річ, якщо й слуги його прикидаються слугами правди але кінець їх буде по справах їх." (2 Кор.11: 14-15)

"Так само, як Ісус Христос на деякий час довірив своє стадо грабіжництва своєї Церкви, яка виступає під маскою віри і чесності, так і ви довірили своє срібло, освячене і присвячене священному прикрасі вашого храму, дароване колись королями і правителями землі, як істинними хранителями віри і релігії.

Бо ви довірили овець вовку"

(Нострадамус, Лист канонікам Оранжа).
Частина 2. Натяк СЕРЕДНЬОВІЧНОГО астрології

Оповідання в першій частині запропоновано вам з тією метою, щоб ви, шановні читачі, могли з розумінням справи прочитати "Лист канонікам Оранжа" М.Нострадамуса.

Особливої ​​підтексту там немає, а вираз: "срібло, переплавлене в злитки"- спотворені редакторами (переплавлені) Святі Писання Апостолів.

А справжні тексти їх укриті в "будинку одного з ваших людей" (В Храмі каноніків католицької церкви).

І ми дізнаємося свого часу хто замішаний в цій справі: "бо вони не зможуть приховати своїх почуттів і які подібні до солдатам будуть (тримати оборону). Але все побачать, як Бог мстить тим (вихреста з іншої релігії, – В.Т.), Хто осквернив його святий храм і вкрав те, що в стародавні часи пожертвували віруючі" <М.Нострадамус>.

Чи знає Ватикан про те, що тексти в Євангелії вже давно не відображають всієї істинної мети приходу на Землю І.Христа? знають. Дослідження західних вчених, які проводять аналіз текстів Біблії і апокрифів, у Ватикані не залишаються непоміченими.

У листі Нострадамуса канонікам є креслення, на перший погляд відноситься до астрології, т.до. схожий на різновид середньовічного гороскопу. До того ж Мішель забезпечив його поясненням: "Однак якщо є в вашому місті хтось знайомий з астрономічним вченням, нехай ознайомиться з представленими мною кресленням, і, якщо він розуміє в цій справі, він побачить, що я говорю чисту правду".

Знайомих з астрологією в середні століття було багато, але, на жаль, його не змогли прочитати. чому? "геть астрологи"- таку відповідь Нострадамуса ви знайдете в його Центуріях. Забавно, чи не так?

Дотримуючись здогаду, – істину існуючого світу, яку до нас намагався донести І.Христос темні сили приховали, дійшли лише крупиці його Навчання; тут же задамося питанням: чи знав про це сам І.Христос?

знав! Читайте "притчу про таланти (сріблі)" <Мф. 25: 14-28>.

У ній Він позначив настрій противників Його Вчення, вклавши їх думку і помисли в уста третього працівника:

"пан! Я знав тебе, що ти людина жорстока, жнеш, де не сіяв, і збираєш, де не розсипав".

Відчуваючи від цього ненависть до свого пана, працівник пішов і закопав у землю "талант" (Срібло), даний йому господарем на зберігання. Це і є те заховане "срібло", в існування якого нас присвячує Нострадамус, і яке до сих пір ще "зарито".

У першій частині я невипадково згадав про єретика Мані Хайа. Хто він такий і що проповідував?

"Мані Хайа (216-276) релігійний мислитель, сінкретіст, який називав своїми попередниками Ісуса Христа, Зороастра і Будду, в молодості був вигнаний з Назорейської громади як єретик. Заснована ним громада поширилася на величезному просторі – від Північної Африки до Китаю. Маніхейська міфологія є свого роду авторським твором, оскільки Мані Хайа був не тільки сміливим сінкретістом і блискучим організатором, який зумів створити якщо не світову релігію, то, по крайней мере, "вселенську єресь", але і містиком і визионером.

. Слід зазначити, по-перше, що складена батьками-"ересіологамі" біографія Мані Хайа спирається не на історичні джерела, а на художній твір – так звані "діяння Архелая", а по-друге, що середньовічні європейські релігійні рухи, до яких їх противники з офіційних церков на Сході і на Заході застосовували назву "маніхеі" як лайливу кличку, в дійсності були християнськими, а не маніхейськими. За свідченням ересіологі Петра Сицилійського, якому в даному випадку можна довіряти, їх учасники часто взагалі нічого не знали про Мані Хайа і, не замислюючись, анафематствували його самого і його вчення" (Дм. Алексєєв).

Познайомившись всього лише з одним маніхейські трактатом (переклад з коптського мови на російську Е.Б. Смагін) під назвою "Кефалайа", розумієш, на якого видає астролога натякає М.Нострадамус. Або людство в черговий раз "вихлюпнуло разом з помиями дитини", або діти сатани стратили чергового месію.

Мані Хайа, в своїх проповідях, вперше позначив концепцію об’єднаних релігій світу: християнства, зороастризму, буддизму та ін.

Та й як інакше?! Ми ж розуміємо, що Творець Всесвіту і нашого Світу в тому числі-ОДИН, якими б іменами Його не називали в різних релігіях. Відповідно, і релігія повинна бути одна, а не містечкові; і тільки така релігія буде істинною і вірною. Немає вже сумніву, – Христос говорив про подібне світогляді, але нам не дали про це почути.

Тричі прав Нострадамус, звинувачуючи каноніків Ватикану (зрозуміло, що не Оранжа) в приховуванні правди від християн.

Мані Хайя проповідував про те, що видимий Світ створений Царством Світу, на чолі з Великим Батьком Светов, на певний термін. Цей Світ не досконалий і є, в деякому роді, злом, але все ж меншим у порівнянні зі злом, що походить від агресивних темних сил.

Суть Світу полягає в подоланні руйнівних наслідків вторгнення сил темряви в області Світу. Весь термін цього Світу, за вченням Мані Хайа, розбитий на три періоди:

1 рівновагу між силами світла і темряви, Світло вгорі – під ним тьма;

2 змінений, – агресія сил темряви в область Світу, період боротьби сил, епоха Мані;

3 темні сили доходять до межі Світу, "окуповувавши" частина світлого Миру; відокремлення і союз незмішаних з силами темряви сусідніх областей Світу; відновлення початкового положення, де тьма запечатана разом з піддалися їй (змішаними) частинами Світу і спалена; торжество Світла.

Перевірити моє розуміння "Трактату про Світі" Мані Хайа ви можете і по Вікіпедії, набравши в пошуковику слово "маніхейство", і по публікаціям інших авторів про це явище. На підтвердження написаного – малюнок М.Нострадамуса з "Лист канонікам Оранжа" (див. креслення Нострадамуса на початку тексту). Мані Хайа також був прихильником подібних малюнків для наочної аргументації свого вчення.

Три квадрата малюнка відповідають трьом світовим періодам.

У першому періоді (квадраті) сили темряви знаходяться під силами Світла. Далі починається агресія сил темряви (змінений, зрушений квадрат) і.. окупація ними частини Світу (для наочності – затемнені трикутники) від другого до третього періоду.

"І потім великий світ встановиться, союз і злагоду між дітьми кордонів, які зібралися і розділилися різними правліннями; і такий буде усталений світ, що сатана, який був підбурювачем і покровителем військових груп, народжений від РІЗНОМАНІТНОСТІ релігій, залишиться закованим в ланцюзі в найглибшій з прірв" (М. Нострадамус. Епістола Генріху II, переклад Дж.Хоуга).

І це буде третій, і останній, період (повторює положення першого).

Апокаліпсис Миру, кінець 3-го періоду, ви можете створити своїми руками, – зігнувши креслення по краях другого квадрата і піднявши вгору "різні в правліннях, але в союзі" частини, що залишилися Світлого Людства; і запечатати конверт.

Вся "бруд світу цього" залишиться всередині, а люди, чисті душею, нагорі.

Однак вдумайтеся, скільки залишиться від нині живучих?

Залишилося тільки з’ясувати коли все це здійсниться. "Тому прочитайте це мій лист в зборах всіх ваших людей.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code